s3g-kabeltrekken_4.jpg - Boonman Goes - Grond- Weg en Waterbouw
ldn-img_3474.jpg - Boonman Goes - Grond- Weg en Waterbouw
olo-img_4268.jpg - Boonman Goes - Grond- Weg en Waterbouw
k9g-5mp-kabeltrekken_3.jpg - Boonman Goes - Grond- Weg en Waterbouw
boonman_goes_04.jpg - Boonman Goes - Grond- Weg en Waterbouw

Introductie

Boonman is sinds decennia een familiebedrijf en de voordelen daarvan houden we in ere. Korte lijnen zorgen ervoor dat u bij ons direct weet waar u aan toe bent. Flexibiliteit in ons aanbod, onze medewerkers en machinepark zorgen ervoor dat we niet zoeken naar standaard oplossingen. Door slim te plannen en een juiste inzet van ons materiaal zoeken we naar de beste aanpak en niet de duurste. Typisch Zeeuws? Als u dat vertaalt in no-nonsense en betrouwbaarheid, zijn we daar best trots op! Tal van opdrachtgevers komen overigens van buiten de provincie en ook over de grens weten ze Boonman te vinden.

Boonman grond-, weg en waterbouw is de all-round specialist in grondwerkzaamheden. Van kabeltrekken tot infrastructurele projecten, van graafwerk tot landsinrichting. Een gespecialiseerd machinepark in combinatie met deskundige medewerkers maken Boonman tot een betrouwbare partner voor tal van werkzaamheden.
Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het huren van graafmachines inclusief ervaren bediening.

ndj-jcb_js_145w.jpg - Boonman Goes - Grond- Weg en Waterbouw

Onze expertise is breed

We graven sleuven, persen stalen buizen. We zagen en boren beton en asfalt. We plaatsen lichtmasten, kabels en leidingen. We zorgen voor de verharding van terreinen en leggen rioleringen. Maar we zorgen ook voor grote projecten op het gebied van infra-structuur, landsinrichting en alle andere voorkomende werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw.

 

Kostenbesparing door efficiency

Doordat we al ons materiaal ook zelf vervoeren, kunnen wij snel en efficiënt werken. Afspraak is bij ons afspraak. En dat geldt ook voor de financiële kant van het verhaal. Openheid in onze begrotingen en vooraf duidelijkheid over de kosten van meerwerk zien we als voorwaarden voor een goede relatie met de opdrachtgevers.